Vážený pane Slezák, navrhujeme po dohodě tento jídelní lístek: čtvrtek : večeře - hrachová polévka,přírodní kuřecí medajlonky,vařené brambory pátek: oběd - polévka zeleninová s vajíčkem,Rybí filé na másle,vařené brambory večeře - květáková polévka,holandský řízek,bramborová kaše sobota : oběd - polévka hovězí s rýží a hráškem,špagety s kuřecím masem večeře - asi nějaká polévka, hovězí maso na pepři,dušená rýže nedělě : oběd - polévka hovězí s fritátovými nudlemi vepřová kýta na paprice,houskové knedlíky Ochucené a kombinované saláty na večeři v dostatečném množství, tzn 3 x cca 8,5 kg Všchny porce jsou na 150 gr.a včetně DPH.Vzhledem k požadované struktuře snídaně navrhuji klasický švědský stůl, kde všechno co si přejete bude v dostatečné míře na snídani podáno k Vaší spokojenosti , i když Vám poskytujeme slevu na jídlo cca 15 % a u ubytování 35 %. S pozdravem Ing.Psotka Petr vedoucí hotelu Recepce - Hotel LUNA Tel.: 569 738 800 Fax: 569 738 113