ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Vážení sportovní přátelé, plavci, potápěči,  cyklisti,  skokani,  běžci, chodci, letci,  jednonozí aj čtyřnozí , prostě všeci keří sa chcete poprat s naším krásným triatlonem vás tímto zvu na 3. ročník, kerý odstartuje 22.červenca 2012 v 10:00 skokem do vodní nádrže Křešov u Slopného.
Začínáme teda plaváním a to letos bude zřejmě trošku jiné než minulé ročníky...ogaři budú asi plavat trojúhelníky a cérky asi enem tam a zpátky (nekolikrát). Toto bude ale upřesněno před startem  podle výšky hladiny v nádržce.

Délka cca 560m …bude upřesněno podle vody

..vodní nádrž Křešov sa nacházá mezi dědinama Slopné a Loučka - 200metrů severně od okresní silnice.
Po vodní  lázni nastupuje cyklistická část, kerá vede směrem Loučka-Haluzice (v lese odbočka po červené směrem na Petrůvku) dále po červené kousek po Jurkovičovém okruhu ke Kamennému kříži, Bílému kříži se sjezdem na Radostovú (enem ogaři). Cérky končíja kolo na Ovčírně resp skládce před Ovčírnů.
Kolo cca 22 km- muži, 20 km-ženy

                 Profil kolo – muži

                  Profil kolo – ženy

 

Po kole budeme utěkat, ogaři  začínajú na Radostové a idú po zelené značce nahoru nad hřbitov na Ovčírnu (menší kopeček- cérky ho bohužel neabsolvujú, utěkajú přímo z Ovčírny po hřebeni směrem na Okrouhlou). Z Okrouhlé vede trať furt po hřebeni na Goliášku a pak chvilku po žlutéj a po 500m opustíme žlutú značku a letíme vpravo dolú po cestě a přes pole směrem k jézédé, keré sa oběhne a cíl je v kolibě U Luxů.

Běh cca 10 km muži, 8,3 km – ženy

                    Profil běh – muži

                   Profil běh – ženy

 

Více informací o trase naleznete v odkazech z dřívějších ročníků 2011, 2010, 2009

přihlášky na stránkách v sekci oddílové akce, případně na Libeho  (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo  aj na mňa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ... nebo dojeďte přímo na start.. třeba to nejak zvládneme......