ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
v rámci dalších aktivit TSM proběhly výměnné tréninky

Možností bylo víc, nakonec jsme o uplynulém víkendu oběhli 2 připravené tréninky (během plánování jsme netušili, že v neděli možnost výměny končí):

  • vrstevnicovka Hořenůšek (část mládeže LCE běžela trénink o 2 dny dříve jako nočák bez cest) - trénink proběhl v čistém běhatelném lese, většinou nepříliš členitém. Pro efektivní navigaci tedy bylo zásadní pečlivě hlídat směr, k tomu číst vrstevnice a respektovat, kde bych měl stoupat, klesat či traverzovat. Mapa je už asi 13 let stará, vrstevnice jsou tedy konstruovány ručně, ale velmi kvalitně! GPS - T1, T2 (pokud si tam ještě někdo bude chtít doplnit svůj záznam, napište mi).
  • COB Štákův vršek (s cestama i bez) - krásný trénink v příjemném zvlněném lese, kde byl nejdůležitější navigační technikou běh na směr, v některých částech kontrolovatelný sledováním záchytných bodů. Moc příjemné proběhnutí! GPS (opět napište, pokud si doplníte svůj záznam).
  • Oba tréninky (+ Kosíř) jsme probrali na společném online meetingu. Díky Evině Pekárkové za technické zprostředkování!

Začátek března se nese ve znamení omezení volného pohybu v rámci katastru. Slovo tedy předáváme oddílům! Další akcí by mělo být Velikonoční soustředění, jeho uskutečnění je však značně nejisté. V krajním případě budeme pokračovat v režimu výměnných tréninků, které také mají své kouzlo...