ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
A co na to LCE? Jdeme na pivo!
To bezpochyby, ale před tím ještě na start, ne?

Tak nám zabili Ferdinanda. Teda zrušili jedno z tradičních mistrovství. Jak už jsme se bavili v listopadu na zabijačce, bude možná letos poslední příležitost si ho zaběhnout, což je i s ohledem na naši stále sílící mužnou sestavu výzva. Takže - Pepíno, Juro, Davide, Máro, Zdeňo, Bačo - jdem do toho? A co veteráni, junioři a dorostenci na svých tratích?

Ptám se, jelikož v současné době vede Tomáš Prokeš (pro později narozené - mnohaletý reproš) boj proti zrušení tohoto mistrovství. Viz jím založená stránka na Facebooku, aktuálně s otevřeným dopisem soutěžní komisi (ve které je koneckonců i Libe). Osobně s ním téměř ve všem souhlasím, zejména myslím, že odstřelit jednu disciplínu si žádalo širší debatu, a že se měla zkusit nejdřív jiná řešení, jak ji zachovat. Prokšík v záhlaví stránky uvádí, že uvítá diskusi o možných akcích "občansko-sportovní neposlušnosti". Myslím, že postavit se na start je jedna z možností;-)

p.s. Pokud jde o letošního Havrana, družstvo mladých mužů bude mít v únoru týdenní válečnou poradu nad lahvinkou portského, takže nejpozděj na Jarním poháru to rozseknem.