ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
už je to dlouho, co jsme měli někoho z Luhačovských borců na startovce slavné 10MILY...

pochopitelně jsem myslel té dospělé :-)

Michal Hubáček s Johanem Vavrysem si ji letos užijí v dresu OK Tisaren. Michal poběží 8. úsek druhému týmu a Johan předposlední - 9. úsek třetímu. Ve startovce je najdete pod čísly 308 a 309.

Z dalších českých zástupců budou obhajovat loňské vítěztví Adam Chromý a Jan Procházka v dresu Kalevanu Rasti. Michala Jedličku najdeme se čtyřkou na třetím úseku Tampereenu Pyrintö. Jan Šedivý a Vojta Král budou finišovat na desátém úseku v dresu OK Stora Tuna, resp. Hagaby GoIF, Bingo si střihne druhý úsek za IFK Moru... a spoustu dalších borců budeme moci sledovat v průběhu závodu.

Jak si se skandinávskými týmy poradí loni nejlepší neseverská a celkově padesátá štafeta Žabin nebo jestli jim letos vytřou zrak Broučci a Berušky, SK Praga či Magnus Orientering... a jak zaletí naši borci v dresu OK Tisaren můžete sledovat od soboty 30. 4. do nedělního rána on-line zde.

Program začne v 11:30 startem čtyřčlenných žákovských štafet (2 x PHK), 14:30 bude start pětičlenných ženských štafet (ZBM, ASU, Praga, PHK) a 21:30 je plánován start mužských desetičlenných týmů (ZBM, Praga, ASU, Broučci a Berušky. Další informace o průběhu všech závodů najdete tady.

Držíme palce.