ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Zdravím všechny příznice OB,
nadpisem jsem vás nechtěl nijak vylekat, naopak přináším nové světlo do organizačních záležitostí našeho klubu ohledně závodů. Proto bych byl rád, pokud by si ho každý přečetl. TENTO ČLÁNEK SE TÝKÁ VÝHRADNĚ ZÁVODNÍKŮ CELOSTÁTNÍCH ZÁVODŮ:

 

Nebudu to protahovat. Na podzim jsem se dohodl s Víťou, že převezmu otěže přihlášek na celostátní závody a s tím mimo jiné i velice problémovou emailovou komunikaci ohledně dopravy na závody, kterou jsem chtěl po vzoru České Reprezentace změnit. Tímto také chci říct, že končí hromadná emailová komunikace z mé strany. Proto jsem ve spolupráci s naším správcem stránek Oninem vytvořil online google dokument tzv. AUTOMODUL. Tento nový "systém" vyniká hlavně přehledností o dané situaci a rozložení lidí do auta, příp. jejich dopravy na závody, který email rozhodně neměl. K dokumentu ma přístup kdokoli, kdo získá odkaz a každý ho může upravovat(Vyplňovat informace, jména atd.).

K samotné realizaci:

Po přihlášení do systému si otevřete záložku Přihlášky a pravém horním rohu najdete odkaz na Automodul Doprava AUTY viz obrázek(Bez přihlášení se to neukáže).

Po kliknutí na odkaz se dostanete na samotný Google dokument

A tady už je to jednoduché. Před každýma závodama vytvořím záložku, která je v levém dolním rohu s označením závodu.

A po vás se akorát chce, abyste se zaklikli do příslušné kolonky u auta, se kterým byste rádi cestovali. Pokud nevyhovuje ani jedno z nabízených aut, tak svůj problém můžete napsat do oddílu poznámky cestujících. Pokud si závodník v přihlášce zaškrtne, že nebude cestovat společnou dopravou, tak na tohle nemusí reagovat. Pokud ale chce jet společnou dopravou, tak se laskavě vyjádřete.

Pro řidiče aut: Pokud jste ten typ člověka, co pojede na závody a ví, že bude mít k dispozici auto, tak by měl v zájmu všech vytvořit své auto a to pokud možno co nejdřív a dát tak možnost cestujícím se napsat do auta. Tohle je krapet zodpovědnější, ale věřím, že pokud má daný člověk řídit auto, tak by to neměl být problém ;)

V horních oddílech se nachází ještě informace o závodu atd. Pokud by byl někdo tvořivý člověk, tak budu rád za každou úpravu co se týče informací o závodě popř. vytvoření záložky závodu. Podílet se na tomhle může zkrátka každý.

--------------------------------------------------------------------

A teď už jenom třešnička na dortu ke změně pravidel příhlášek na závody. Protože se hodně lidí(Včetně mě) přihlašovalo až po deadlinu na našich stránkách Víťovi a značně mu tím komplikovalo život, tak jsem se rozhodl, že přitrvdím, abyste se to naučili. Za pozdní dohlášku na našich stránkách vypisuju pokutu a to ve výši 2 točených piv na závodech, které budou putovat k Máru Cahlovi. Pokud to bude po termínu vypsaném pořadatelem, tak se pokuta mění na 50,- Kč, které poputují na LCE účet. Pokud nebudete respektovat tyto pravidla, tak se vám taky může stát, že příště se už budete přihlašovat přes pořadatele sami, protože se na vás VYSERU! Tady jsem šéf já a se mnou příchází zákon.

Takže to je asi tak všechno. Doufám, že jsem vás nijak nezaskočil a že mě budete mít ještě radši. Jde mi jen o inovování a zlepšení systému. A záleží jen na vás, jaký ho budeme mít.

Díky moc za pochopení a na Jarním Poháru ZDAR!

Jonáš Hubáček