ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Ve Švýcarsku startuje poslední kolo Světového poháru. Česká reprentace opět čítá i Jonáše Hubáčka a Vendu Horčičkovou.

V pátek byla na programu náročná alpská klasika. Dobrou výkonnost potvrdila Venda, která zaběhla z Češek nejlépe, když obsadila 17. místo se ztrátou 8:46 na vítězku (4" za Vendou doběhla 18. Janďa Knapová). Jonáš bohužel kvůli zranění musel v posledních týdnech vypustit trénink, což se samozřejmě projevilo na výkonu - 76. místo a ztráta přes 44´. Sledujte GPS - muži, ženy.

V sobotu se závodníci vydali do stejného prostoru, jen trochu níže. Middle byl s výměnou mapy a až na několik výběhů vedl z kopce - mrkněte na GPS - muži, ženy. Vendě se opět dařilo a po vyrovnaném výkonu opět vere umístění v TOP20 - 18. místo a ztráta 4:36 za Tove. Jonáš, který postupně nabíral ztrátu se umístil na 85. místě. V celkovém umístění Světového poháru bere Venda 27. místo, jako nejlepší z českých žen. Mezi muži se letos zaskvěl Vojta Král na 5. místě.

V neděli se běžely sprintové štafety. Venda rozbíhala českou A štafetu (další úseky - Kubelka - Král - Knapová) a přispěla tak k celkovému 11. místu (6. v redukovaném pořadí). GPS 1. úseku zde.