ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Akce se koná o víkendu 14. - 15. 2.
 
Sraz - v sobotu v 9 hodin na náměstí v Bzenci.
 
doprava - auty, individuální domluva, předpokládané složení: já, Martina, Blanka, Slávka + 1 místo; Mirka, Kuba, Šmóťa, Ben + 1 místo; Víťa, Šárka, Radka + 2 místa; Pája dojede odpoledne sama; Pepoš s Renatou nejspíš dojedou z Hodonína - takže zbývá 5 lidí: Michal, Jirka Valenťák, Johan, Jonáš a Peka Hubáčková na 4 volná místa. Pokud se třeba mladí dohodnou, tak můžou jet v 7.52 vlakem s jedním přestupem v Újezdci - v Bzenci budete 9.09 a na nádraží je naberem, cestou na trénink.
 
ubytování - ve Vracově na postelích (pokud budou potřeba spacáky, tak to upřesním v komentářích, ale nejspíš nebudou)
 
strava - na vlastní náklady v restauraci
 
cena - zatím je jistých cca 120 Kč za ubytování, ještě pořeším, jestli budeme platit za mapy, to by bylo dalších asi 30 Kč, nezapomeňte peníze na jídlo.
 
program - 3 mapové tréninky: řetízek - 5,8 km, 29k; vrstevnicové souboje dvojic - cca 6 km, 13k; Hagaby - 4 okruhy s hromadným startem - cca 12 km; večerní povídání s Pepínem - mezi tréninky bude oběd, večer večeře, ráno snídaně - můžem hromadně nakoupit, jak jsme tak činili při pořádáni MS v Olomouci...
 
s sebou - mapník (ne jak na posledních mapáčích), buzolu, běhací věci (dost možná bude sníh, tak s tím počítejte), peníze, mladí nám můžou ukázat své tréninkové deníčky
 
To je snad všechno. Kdybych na něco zapomněl nebo bylo něco nejasné, tak se zeptejte v komentářích nebo volejte na mobil 732136532.
 
Mára