ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Cestou na Mistrovství Moravy se řešilo případné prázdninové soustředění ve Švédsku.
Prvotní plán byl (nebo stále je) dvoutýdenní výjezd ve dnech 8. - 22. 7. (možná plus-mínus den) a ve Švédsku odtrénovat v nějakém zajímavém a pro nás každopádně neobvyklém a těžkém terénu někde JZ od Stockholmu s možnou účastí na nějakém závodě. Akce se týká možná některých žáků, ale rozhodně trénujících dorostenců, juniorů a dospělých.

To jsou asi momentálně jistoty, další věci se zatím odehrávají spíš v teoretické rovině:

- velmi hrubě odhadovaná cena je 5 - 7 tisíc bez jídla (budeme si vařit sami)
- pojede se auty, případné pozdější příjezdy budeme řešit individuálně, tedy letecky, další auto nebo jiná varianta - podle počtu lidí
- ubytování v chatě nějakého oddílu

Datum je stanoveno tak, aby případní zájemci mohli hned navázat na soustředění s Liborem Zřídkaveselým v Norsku a Dánsku.
Je možné, že právě v tomto termínu budou mít někteří studenti termín zápisu na VŠ a možná nějaké další administrativní záležitosti s tímto související (focení na Isic,...). Pokud si ale dobře pamatuju, tak na toto existoval náhradní termín nebo možnost zástupce - mě samotného na školu v Brně zapsal bratr a fotil jsem se až někdy v září - ovšem nevím, jak je to na jiných fakultách či školách.

...ale vše se bude řešit až podle počtu zájemců, kteří by jeli. Na stránkách je v oddílových akcích odkaz, kde se můžete do tohoto čtvrtka - 23. 4. přihlásit.


Dále pak Pepoš vymyslel další přechod Fatry, asi někdy 2. - 3. 7., kvůli neznámé chybě jsem to zatím nemohl hodit na stránky, ale na plánování tohoto je ještě určitě dost času.