ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
V sobotu a neděli se běží další závod ŽA sprint a dva závody Českého poháru štafet u Moravské Třebové.

Jedeme společným autobusem LCE a TZL. Odjezd je v sobotu 23.5. ráno v   6,00 hodin   od nádraží ( přes Zlín a OTK ). Spaní je zajištěno na postelích bez spacáků v Moravské Třebové.

Ještě poděkování za pomoc při pořádání KF škol ve středu na hale. Závod běželo něco přes 100 dětí, bylo krásně a věřím, že všichni byli spokojení. A navíc ZŠ Luhačovice vyhrála jak nejmladší , tak i starší žáky. No a vlastně i střední školy, ale v dresu Gymplu Zlín . Kompletní servis najdete na našich stránkách. Tak ještě jmenovitě pořadatelé: LIBE , Rade, Frantál, Mára, Dáša, Jaroš, Vítek, Evy Valentová, Ferdusová a Škodová , Renata, Štěpánka a Sabinka.

 

Info od Pepína:

Zdar áčkaři, dle našich dlouhodobějších plánů přípravy pro podzimní závody jsme vymysleli "kontrolní" závody po VT SWE na Slovensku - Karst Cup (30.7.-2.8.09). Přihláška za levno končí 1.6.09, proto prosím předpokládané dotyčné o příhlašku do 31.5.Předpokládám, že se přihlásí i mnoho nás béčkařů. Děkuji a přeji všem úspešné boje ve sprintu a štafetách, a hlavně mé štafetě o havrana.

Jo a ještě 30.5.předpokládám,že pojede ta jistá skupina "A" (míša,jiří v.,jiří sl.?,kuba vl.,zd.slez.,šárka?,johan,cahlík?,radka? a dál doplníme dle zájmu a možností s Libem) do Vrbna.Vše domluvíme příští týden.