ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kalendář závodů v roce 2010 si stáhněte zde(.doc).

Aby nedošlo k nedorozumnění, tak předem hlásím, že do oddílového systému budu přidávat jednotlivé závody postupně, jakmile vyjde jejich rozpis (a jak jsem to doposud dělal). Mně to tak ušetří práci a zároveň budou v systému správné a aktuální informace (kategorie, datum přihlášek,...), pokud se nepřeklepnu :-). Takže doporučuji si výše uvedený kalendář stáhnout, aby jste měli všechny závody pohromadě.

Jinak kalendáře závodů lze také najít na Béďovi (závody ČSOB a vícedenní); na stránkách ČSOB a kalendáře závodů najdete všechny rankingové závody, LOBy a MTBO; na stránkách Valašské oblasti jsou vypsané naše oblastní žebříčky.

V našem systému budou poslední dny přihlášek vždy 2 dny před termínem přihlášek, vypsaným pořadatelem. Obecně platí (Libe mě kdyžtak opraví), že oblastní žebříčky mají tento termín většinou týden - 10 dní před samotným závodem; žebříčky A a MČR a štafety asi 2 - 3 týdny;  žebříčky B něco mezi tím (asi 2 týdny). Prázdninové vícedenní závody mají obvykle několik termínů přihlášek, ty základní a za nejlevnější startovné bývají mnohdy už na jaře.