ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
 
Po - 16:30 mapový trénink (žáci)
Út - odpoledne běžecký tr. - dorost - více u Michala
St - Olympiáda škol - krajské finále, Vsetín
Čt - odpoledne běžecký tr. - dorost - více u Michala
- odpoledne běžecký tr. - dorost - více u Michala
So - ŽA sprint + 3. ČPŠ (ZBM), Brno - Kohoutovice
Ne - 4. ČPŠ (ZBM), Babice u Rosic
 
Tento víkend jede část lidí ( hlavně áčkaři ) na sprint a dvoje štafety do Brna. Pojedeme autama - třema - část z nás bude v Brně nebo přijedou po vlastní ose. Ostatní mají volno.
 
Mám spočítáno, že by měly stačit tedy tři auta z LCE, přepravu na nedělní štafety nějak doladíme (otočka dvou aut pro druhé a třetí úseky). Spaní bude tak nějak různé - priváty a zbytek někde v tělárně, kterou zajistíme až na místě pro potřebný počet lidí. Takže s tím počítejte a vemte si spacáky. Přihláška sprintu je v příloze, do štefet H21 je ještě na sobotu Honza Vlažný. Sraz a odjezd je z nádraží LCE v 7,30 hodin. Auta počítám že vemou - já, Mirka a Jirka Valenta st. Doufám, že někdo z lidí z Brna či jiných míst nepřekvapí v sobotu ráno na nádraží.
 
Soupisky štafet budu psát zítra podvečer , tak kdyby někdo měl nějaký zásadní požadavek, tak mi to napište. U H18 1  počítám s klasikou, u mužů to vidím na dvě vyrovnané štafety a snahu o bodování obou pro postup na MČR. Neděli doladíme v sobotu odpoledne.
 
 
A ještě krátce k příštímu týdnu - 29.-30.5.2010.
 
Patnáct lidí - áčkaři a trenéři - pojedou na soustředění do Trutnova. Odjezd plánuju tak na 10,00 hodin v pátek 28.5. dopoledne. Mám zajištěno ubytování a stravu, sobotní závod je přihlášen. Podrobnosti dodám později.
 
Asi dalších 25 lidí jede na dvojzávod do dalova nad Šternberkem. Tam se pojede taky autama - asi čtyřmi - řidičů je dle přihlášky dost. Spaní jsem zajistil hned vlastně na kraji Dalova v takovém rekreačním zařízení. Podrobnosti taky později.
 
LIBE