ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Po - 16:30 mapový trénink (žáci)
Út - odpoledne - běžecký tr. (dorost)
St - 16:00 Uh. Brod (žáci)
Čt -
-
So - ŽB - klasika, Veverské Knínice (VBM)
Ne - ŽB - krátká, Veverské Knínice (VBM)

 

Takže jarní vrchol sezony máme za sebou. Medaili z MČR sice nemáme, za to se dobrými výsledky v závodech ŽA
nominovali tři naši dorostenci na MED do Španělska:
Jonáš v H16 a Jirka s Michalem v H18 ( + Johan je náhradník ).
Z osmi kluků co jede jsou tři naši. A navíc z pozice člena realizačního týmu jede i Ágnes. Gratuluju všem a držím palce.
 
Ale jarní sezona ještě neskončila. V sobotu a neděli jedeme na dva závody ŽB-Morava. Autobusem a budeme se vracet domů. V sobotu 19.6. bude odjezd v 9,00 hodin, vrátíme se tak v 19 h. No a v neděli 20.6. pojedeme v 6,30 hod. vždy přes UB. Závody jsou za Brnem kousek od dálnice. V příloze jsou přihlášení a navíc dohlášení dorostenci ( Johan, Jonáš a na neděli i Michal a Jirka ).
 
No a úplný konec je pak v sobotu 26.6.2010 - OŽ ve Vsetíně. Zatím není v podstatě nikdo přihlášený. Tak máte už jen chvíli času, poslední nejhůř v tom Brně. V neděli po návratu budu posílat přihlášku. Nemám autobus, asi to vypadá na auta.
 
Vícedenní závody už máte asi promyšlené ( řeší Jaroš ), do Švédska odjíždíme ve čtvrtek 29.7.2010 v poledne. Pár lidí o něco dříve na O-ringen.
 
A tak na 1.ročník ( loni byl nultý ) LCE3aTlonu bude tentokrát v úterý 20.7.2010 se startem plavání v 15,30 hodin.
Takže sraz bude jako loni na přehrádce ve Slopném v 15,00. Cíl jako loni u Luxů. Vítěz asi v 17,30 h. Poslední tak v 18,30. Doufám, že nás bude víc než při nultém ročníku, není to žádný železňák, ale zábava ,trénink a prostor k sázkám.