ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Takže letošní sezonu ( poměrně úspěšnou ) máme za sebou.Ale čas nezastavíme a tudíž ani další dění koncem tohoto roku:
 
V pátek 5.11.2010 začíná fungovat večerní trénink na hale. Pozor, výjimečně od 20,00 h., další týdny už zase v 19,30 .
 
Tréninková sezona začíná tak okolo 20.11., naši oficiální začnemetradičně delším výběhem na oddílové zabijačce na Řetechově. A to v sobotu 27.11.2010. Tak s tím počítejte.Podrobnější informace ještě dodám. No a kromě tradičních hostůmáte možnost si každý pozvat někoho jednoho dalšího, pokud možno spojeného s OB. Ale není to podmínka nutná. Jen to budu potřebovat včas vědět, kvůli zajištění dostatku chleba, zelí, knedlíků, .... .
 
Z prosincových aktivit připomínám běžecké lyžařské soustředění( v danný okamžik nevím ale kde a kdy přesně bude ), v sobotu 4.12. spotrovní den na hale a tradiční Štědrovečerní běh Zahradní ( a asi taky Štepánský běh a předvánoční výstup na Komonec - nemám informace ).
 
Taky připomínám, že je potřeba zaplatit letošní oddílové příspěvky.Vybírá je Dáša Hubáčková, tak kdo tak ještě neudělal, spojte se s ní.
 
No a ještě na jedné věci je potřeba začít co nejdřív pracovat.A to na zajištění oddílového soustředění LCE 2011 .
Velké závody začínají 14.5.2011 ( ŽA,ŽB Opava ), prostor na naše soustředěníje okolo víkendu 30.4.-1.5.  nebo  7.-8.5.2011 ( 25.4. v pondělí jsou Velikonoce  a asi 30.4. se běží 10Mila, jen pro úplnost, kdyby něco).
Základní otázky jsou dvě:
kde to bude a kdo to zorganizuje. Od A do Z .Já si po mnoha letech (na doporučení) dávám oddechový čas . Nehoří, ale do konce roku by mělo být jasno a minimálně zajištěné vhodné místo z pohledu ubytování a mapového zázemí.
 
Valnou hromadu oddílu provedeme někdy v druhé půlce ledna 2011, asi zase na Zálesí.Ale má-li někdo nějaký lepší nápad, sem s ním. A máme letos co hodnotit.
 
Díky všem za letošní rok v OB se skvělým závěrem závodní sezony.