ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Tuto sobotu 27.11.2010 proběhne na Řetechově  další oddílová zabijačka.

Sraz základních pořadatelů je v 7,45 h v hospodě , kotel snad bude na místě a kotelníci by měli mít v 8 h už oheň pod kotlem z vodou v provozu. Sraz ostatních je v 9,30 h , aby byl čas na přípravu na společný běžecký trénink, který startuje asi ve třech výkonnostních skupinách v 10,00 h. Nejdelší trať se vrací předpokládám okolo 11,30 h. Následuje ovar , pak pečená játra, polévka, pečené maso s knedlíkem a zelím. Kolem jedné hodiny než začneme oddílové přebory v piškvorkách ( řídí Douša ) a v sudoku ( řídí Dáša ) přijede na Řetechov starosta Luhačovic – PhDr. F.Hubáček a proběhne oficiální přijetí vítězného družstva dorostu v letošní sezoně. No a na závěr volného programu dělám podvečer tradiční stejky. Vstupné bude letos ve stejné výši jako loni ( vstupy se moc nezměnily ) , to znamená děti do 12 let – 70,- Kč , 12 a víc – 140,- Kč. Připravíme i balíček ( max. jeden na rodinu ) v ceně taky 140,- Kč jako loni. Kdo má, přeneste nějaké zajímavosti, ať je čím se bavit během odpoledne.

Páteční tréninky na Hale – zatím mám domluvené všechny pátky do 17.12.2010. Tento pátek nebude volný velký sál, ale malý ( zrcadlový ) k dispozici máme. Takže trénink neruším, přijďte poprotahovat a zaposilovat.

Nechal jsem vyrobit nové čelenky v oddílových barvách a logem sponzora. To je firma SW Horry, která je prakticky zaplatí. Výrobu zařizoval Vítek ( resp. firma Vavrys ) a vypadají docela dobře.  Na praseti budu čelenky mít a rozdávat. Každý ( kdo bude chtít ) , jednu dostane , když bude chtít  víc kusů, pak za 30,- Kč. (Výrobní náklady odhadujeme na 80–90 Kč)

sobotu 4.12.2010 bude na Hale Mikulášský sportovní den. Každý už asi ví, co ho tam čeká, včetně odpoledního turnaje ve fotbale. Otázka je , zda letos opět postavíme družstvo, nebo dvě družstva, nebo nic. No a druhá věc je Mikulášský kufřík OB. Ten by měl být podle časového rozpisu od 11 h do 13 h . Zde je otázka, kdo se o to postará, kdo to postaví atd. Předběžně jsem o tom mluvil s Martinem Pláškem , prioritně by to měl být  závodík  pro děti či začátečníky s rodiči. Takže kdo to zorganizuje ?

 Podle dílčí informace, kterou mám ( nemám ) , by mělo být  9.-12.12.2010 lyžařské soustředění v Krkonoších . Jaká je situace s počtem přihlášených nevím,  jde mi ale i o to, zda v pátek 10.12. zrušit či ponechat trénink v hale. Tedy jestli by se tam sešlo dostatek lidí.

 Další důležité informace týkající se financování a vedení našeho oddílu viz email.