ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
 Z hlediska trénikového, také ale studijního trávíme (já jsem podepsaný v nadpisu a Johan) rok ve Švédsku. 
 

 

Takže: 
 

- jednak jsou to dopisy, také pohledy, věcné dary, které posílejte na adresu níže uvedenou
 Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg
 
 - rady z hlediska manželského nebo také spojené s orienťákem dostanete na čísle 0046767943420
 
- přijímám také objednávky na rýži, nebo na jiné švédské pochutiny. 
 
Jak jste si jistě všimli, nadpis je lehce zavádějící. Je to tím,  že je určen pouze pro nezbedníky, kteří se dívají pouze na nadpisy a obrázky, kterými mimo jiné také přispěji. 
 
Absolvovali jsme několik velkých švédských závodu jako (švédská mistrovství na klasice, middlu, ultralongu, školské mistrovství na klasice a sprintu a nějaké velké štafetové závody. Také asi 30 mapových tréninků, což dělá asi 45 mapových fází. Je to pouze za 3 měsice, což znamené že za toto období mám doma víc map, než ze celý loňský rok v Česku. Něktéré mapy budu také uploadovat na stránky. 
 
Také bych rád nahodil diskusi na letní soustředění příští rok. Kdybychom se dohodli na Švédsku, tak jsme tu s lidmi kteří mají dobré kontakty, takže bychom snad mohli něco zařídit zde.
 
Nechtějí se mi psát nesmsly, takže tady je pár map s komentářem
 
Oblastní Mistrovství Noční. Dost nudný terén, ikdyž v noci. Palba 5 na kilák. Podobné jak u nás. Já jsem vyhrál , Johan se ztratil na na dvojku na 10 minut
 
 
Silva Cup Long. Vůbec náš první závod po příjezdu. Docela náročné, né žádný extrém. Já jsem běžel celkem slušně, ikdyž se ztrátou 10 minut na vítěze. Johan běžel béčko se stejnými pocity
 
 
 
Silva Cup Middle. Stejný terén jak na Longu. Jemná mapařinka. Bylo potřeba běžet s technikou palba a pak šlajf ( a dívat se). Mé vystoupení skončilo fiaskem. Johan běžel celkem sluště v béčku.
 
 
Švédské Mistrovství na Longu. Kvalifikace. Nebylo to zas tak složité. Já jsem dokončil i přes ztrátu 6 minut na vítěze v postupující osmičce. Johan takové štěstí neměl nepostoupil. Bohužel žádné B - finále nebylo, tak na něj zbyl pouze veřejný závod. Jaké z toho plyne ponaučení? V Česku platí, že když zaběhneš kvalifikaci relativně bez chyby, tak postoupíš. Ve Švédsku musíš jít sakra dobrý závod. Jo a ještě mít štěstí.
 
 
Švédské Mistrovství na Longu. Finále. Bylo ve stejném terénu jako kvalifikace.. Doufal jsem že to bude běhatelné, nebylo. Asi nejtěžší závod co jsem kdy absolvoval. Dostal jsem 18 minut a byl jsem rád že jsem rád. Jen jedno, co mě může těšit je třetí mezičas na nejdelším postupu :-). 
 
 
To je vše. Tak zase někdy.