ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Velikonoční soustředění, tělocvičny, VH Slovan a další...

Ahoj všichni.

Tak Velikonoční soustředění "dorostu" je zařízené. Pojedeme v termínu čtvrtek 28.3.2013 před polednem autama tak, abychom stihli odpolední trénink. No a pojedeme do Jedovnice a trénovat budeme na mapách z loňského MČR štafet a družstev a v Ruprechtově. Spíme na hotelu Riviera u Jedovnického rybníka, máme plnou penzi ( od čtvrteční večeře do nedělního oběda ) a ubytování je na pokojích 2-3 lůžka se sociálním zařízením. Takže soustředění je do neděle, tedy tři noci, tři plné penze a hlavně šest náročných tréninků. Doplácet si každý budeme 200,- Kč na osobu a den, tedy na stravu. Soustředění je určeno pro čtrnácky druhým rokem a starší. Pojede s námi i asi desetičlenná skupina zlíňáků.

Marka prosím o udání soustředění na náš web a ostatní aby se co nejdřív přihlásili, nejpozději do středy 13.3.2013. Pak musím upřesnit počty účastníků na hotelu.
 
Páteční tělocvičny na Hale budou probíhat následovně:
 
1.3.2013        Ano
8.3.2013        Ano
15.3.2013      Ano
22.3.2013      Ano
 
A toto bude asi poslední hala. Koncem března bude většina z nás na soustředění v Jedovnici a od dubna začínají větší závody.
  
Už dopředu připomínám, že v pátek 19.4.2013 proběhne v Sokolovně od 19-té hodiny Valná hromada TJ Slovan Luhačovice, tradičně s vyhlášením  sportovců Luhačovic, tentokrát za rok 2012.
 
Velké oddílové soustředění bude letos ve Zlatých Horách na Bohémě, a to v termínu sobota 27.4.2013 odpoledne až úterý 30.4.2013 poledne. Tedy tři noci a tři plné penze, ubytování na pokojích. A opět hlavně šest kvalitních tréninků a vložený sprint. Podrobnější informace rozešlu později. Bude potřeba si ale zařídit na dva dny volno jak ze školy, tak z práce.
  
No a na našich stránkách se už objevují letošní závody, tak se hlaste včas. Jen upozorňuju, že na CESOMu na Slovensku 13.-14.4. startují členové našeho oddílu zdarma.
 
Taky sem přidal to tohoto seznamu pár mailových adres našich nových členů. Ale taky pár odstranil - Levková, Steigrová a Valenta st. ( přestoupil do Šumperka ).
  
Pěkný den
LIBE