ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Ti, co jedete na oddílové soustředění.
Zde jsou jídelníček a program soustředění. V programu je i NOB, tedy bereme světla. No a taky oddílový přebor v minigolfu. Z kvalifikace postoupí  x nejlepších (dle počtu úderů na jamkách) do finále, kde opět vítěz bere vše. Nebo platí vše? Uvidíme.

Nástup je ve středu 30.4.2008 večer. Společná večeře není a ani v kempu není restaurace, kde byste si něco dali. Takže s tím počítejte nebo se stavte po cestě.  Po cestě do Jedovnice, kempu Olšovec (jak bylo MČR DT minulý týden).

Ubytování máme v hlavní zděné budově, kde je i jídelna. Pokoje jsou  11x 3 lůžka   a  3x 5 lůžek. Snažte se je obsazovat, ale tu a tam nemusí být pokoj plně obsazen. Zde jsou sociálky na chodbě. Druhá možnost je ve zděných chatkách pod hlavní budovou. Těch máme dvanáct a jsou pro 4-5 lidí. Charakter je společná místnost (s případným pátým místem) a dvě malinké ložnice po dvou, když v jednom pokoji jsou postele vedle sebe a v druhém nad sebou. 6 chatek má záchod a sprchu, druhých šest záchod a kuchyňku. Sprchy jsou pak v hlavní budově v přízemí. Můžete si vybrat, ale prioritně budu dle požadavků přidělovat ubytování rodinám s dětmi a dospělým. Žáci a dorost jdou v druhé vlně. Ale místa je dost, na každého se dostane. Přihlášeno je nás 70 účastníků (1-6 let  7x , 7-13 let  15x  a  14 a víc 48 x).

No a k cenám. Ubytování je jednotné. Kdo spí na posteli (s povlečením), tak platí 180,- Kč / os / noc. Jsme tam na 4 noci, tedy 720,- Kč. Kdo postel nebude mít (případná miminka ve vlastní postýlce), tak neplatí za ubytování nic.

Stravu mám domluvenu následovně. Dospělí, lépe větší, od 14-ti let  - plná penze - 230,- Kč / os / den. Opět jsme tam prakticky čtyři dny, tedy 920,- Kč na pobyt. Děti 7-13 let ( ale pokud budou chtít menší porce )  - 160,- Kč / os / den. Kdo je hladovec, tak doporučuji celé jídlo. Děti 1-6 let  -  115,- Kč / os / den. A máme-li děťátko, které nebude jíst, tak nebude platit nic. Vše ale potřebuji vědět vlastně při nástupu ve středu večer. Společná strava začíná snídaní ve čtvrtek prvního máje. A první máj je lásky čas. A proč by ne, když všechny čarodějnice uhoří večer před tím.

Dopravu si každý domlouvá a taky hradí sám. Oddíl bude přispívat klasickou pětistovkou na člena oddílu, platícího příspěvky. K tomu pochopitelně platí oddíl mapy, papíry,techniku atd.

Běhat se bude na SI stojany a dle startovky, takže mějte všichni čipy. Kdo má nějaké drobnosti na vyhlášení nejlepších na tréninku, budu rád, když vezme sebou. Ostatně jako každý rok. Na páteční odpoledne plánuju výlet do Rudického propadání a na rudický větřák. Zakývat s tím může snad jen počasí.

Končíme nedělním obědem 4.5.2008.  A já končím taky a teď.