ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Za dva dny dostanou někteří z vás vysvědčení za uplynulý školní  rok a tak je taky na mně, abych zveřejnil konečné výsledky celoročního snažení všech našich členů na závodech, které jsou počítány od září do konce června v soutěži o Krtkův dort (KD) Krtkův půllitr (KP) a vítěze doběhů "SVIŽNÍKA" .

KD

V nejmladších cérkách bylo hodnoceno 21 běžkyň, které se aspoň jednou objevily ve výsledkových listinách na oblastních či béčkových závodech za  oddíl  LCE. Celkové vítězství si letos poprvé odnesla  Anička Plášková. Na druhém místě skončila Dášenka Hubáčková a třetí místo patří Kamile Špendlíkové.   Vítězka si odnese Krtkův dort  při vyhlášení na podzim... bude ještě upřesněno při jaké oddílové akci - nejspíše na oddílové zabíjačce.

výsledky děvčat  zde

Ve stejně starých klukoch zvítězil poprvé Honza Vopařil s velkým náskokem před druhým Pavlem Pláškem, za kterým byl na třetím místě  v nepatrném bodovém odstupu Honza Kadleček. Bylo hodnoceno opět  21 běžců.

výsledky chlapců zde

Jediná kategorie, kde hodnotím cérky aj ogary dokupy je "omladina".  Tady zvítězil Vojta Sýkora před Barou Vavrysovou a Štěpánem Mudrákem.  Bylo hodnoceno 15 účastníků. Někteří se do soutěže zapojili v půlce roku, jiní v půlce roku skončili.

výsledky omladiny zde

KP

V kategorii žen (zde jsou počítány všechny dokupy tj. slečny, matky, babičky, tety, sestry, tchýně, milenky ...) se z prvního vítězství   raduje Radka Sklenářová za ní skončila Iva Vavrysová a Pavla Hubáčková. Celkem bylo hodnoceno 30 příslušnic něžného pohlaví.

výsledky žen zde

Mezi muži si první vítězství odnáší nestárnoucí Josef Hubáček, před dalším veteránem Romanem Horynou a Markem Cahlem. Tady bylo hodnoceno 35 běžců.

výsledky mužů zde

Tato soutěž nabývá na velké prestiži mezi některými našimi O běžci. Zejména  muži již mají vychytané kategorie , kde se dá získat co nejvíce bodů.. například v posledním závodním víkendu tohoto ročníku se konečný vítěz KP přihlásil do kategorie T4, kde jedním třicetiminutovým výklusem získal neuvěřitelných 99 bodů (porazil 84 soupeřů), což se někomu nepodařilo v součtu závodů za celý rok  a tím se propracoval na přední pozici v KP.

komplet výsledky naleznete zde ... nemusíte přepočítávat body, hlavní rozhodčí již soutěž definitivně uzavřel a tudíž se s tím už nic nedá robit (úplatky neberu  .....ale domlúvit sa na Tatranu možeme  )

 

SVIŽNÍK

Po dvou ročnících, kdy o vítězce nebylo pochyb (BV) tentokráte zazářil a vítězství si odnáší o jednoho svižníčka Vojta Sýkora (14). Zde se další pořadí nevyhlašuje - je pouze jeden celkový vítěz. Vojta zabojoval v posledních dvou těžkých závodech na MČR na krátké trati, kde vyhrál v sobotu i v neděli doběh. Hlavně nedělní doběh  (vítězství na předposlední a i poslední kontrole) Vojtu posunulo na konečné třetí místo.

Celkový seznam  zde -  čítá 56 jmen. Tito běžci aspoň jednou vyhrály doběh ve své kategorii.

Že to  není žádná sranda zvítězit na doběhu ..nahlédnite na krásné fotky doběhu na stránkách MČR KT nebo tady