ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Tož skončily nám prázdniny a tím pádem aj nedělní výběhy po okolí.

Léto je dobú dovolených, ale mnozí z vás o nedělních dopolednech okradli rodinky o lenošéní v pelechu a vyběhli s kamarády(kami) po krásných končinách naší pěknéj východní Moravy. Abych to nejak rozumně zhrnúl, tak si myslím, že to bylo moc fajn, občas sice byla suchá stezka, ale taky sme poznali moc pěkných kútú blízkého okolí a kolektiv sa jaksepatří stmelíl.

Akcí bylo celkem dosť – tož asi 6, (Šumice-Lux, Slovanské mohyly-Bojkovsko, Buchlovské kopečky, Rysov-Čertův kameň, Jurkovičův okruh, Maršov-Rubaniska), samozřejmě mezi tím spousta vícedenních závodů v orienťáku, dovolených, a jiných letních akcí.

Mě osobně nejvíc potěšila hojnost běžců (hlavně při posledních dvou přeběhoch, a to Jurkovičův okruh – asi 20 a Maršov snad jestli jsem dobře počítal 15) tož toto nám mnohé velké oddíly možú enem závidět. A samozřejmě bych chtěl taky vyzdvihnút přístup našeho předsedy, který ide příkladem všem (a hlavně mládeži) - odběhl všechny výše uvedené akce.

Pozitivně hodnotím též to, že po méně obsazených loňských přebězích (V. Javorina, Loučka, ..) sa letos zapojilo více dorostenců a hlavně ŽEN. Tratě jsem volil sice trošku delší , ale pro mnohé to bylo velmi výhodné. Mohli aspoň s kamarády(kami) pořádně splknút- a to taky néni občas k zahození. Šak rekordy sme nechtěli trhat a pořádný pokec taky negdy stojí za to. A o tom to naše běhání přeca je.

Těším sa opět za rok na další letní přeběhy a všem přeju orientačně vydařený podzim.