ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Začínajú podzimní závody a samozřejmě opět vyhlašujeme soutěž o Svižníka a Krtkův dort.
 
Pro nové zájemce, kteří by sa chtěli téjto suprovéj akce účastnit, žádám o zaregistrování na moju adresu- případně na Jitku Hau. Bereme fšecky, aj malé, aj staré, aj chromé, aj hluché aj hlúpé…
 
Pro informaci pro ty, kteří nevíja, co je Svižník- (samozřejmě nejrychlejší chrobák).
 
Počítání je jednoduché – kdo chce vyhrát Svižníka, mosí vyhrávat doběhy ve svojí kategorii, to znamená, co vítězství na doběhu, to bod do Svižníka. Do soutěže sa počítajú enom závody typu ( OŽ, ŽB, ŽA, štafet, a fšeckých iných závodů v OB, kde zveřejní vyhodnocovatel časy - neplatí u tréninků). Hlavní motivacú je předvést , že když na vás hledí veliký počet ludí, umíte ešče na závěr závodu aj zabrat a vydat ze sebe to poslední, co ešče v tělíčku máte (a jak sa ví, tož dycky zostává energie docela dost).
 
Soutěž - Krtkův dort (resp. Krtův půllitr-pro starší 18 let).
Tady je počítání trošku složitější – borec, který v sobotu vstane a dopraví sa na nějaký orientační závod dostává automaticky 10 bodů (a to može byt v závodě aj diskvalifikovaný), další body bere za počet soupeřů, které porazí (co soupeř to 1 bod) a prémiové body sú za umístnění na bedně (1místo =10bodů, 2 místo = 5 bodů, 3 místo =3 body). Pro letošní sezónu budú dostávat přídavné body (10) enom děcka do 18 let za mapový trénink – (samozřejmě potvrzený nějakým trenérem či inú odpovědnú osobú).
 
Obě soutěže sa počítajú od září do konca června (školní rok) a vyhodnocení bývá ve velikém stylu, sponzóři sa předháňajú s darama, opékajú sa tu selata, tečú potoky vína a tancujú málo oděné děvy.
 
Tož neváhajte a přihlašujte sa.