ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Skončil další ročník o Krtkův dort a Krtkův půllitr. Tentokrát jsem napočítal 127 účastníků, výsledky byly započítány od začátku září 2010 po konec června 2011 tj. školní rok.
 
Jsou zde započítáni všichni (i ti, kteří v našem oddíle skončili). V kategorii žáků bylo registrováno v průběhu roku 55 běžců či běžkyň, což si myslím, že není tak malé číslo a je to snad povzbudivé do dalších let.
Ženy a muži resp. veteráni či veteránky jsou zastoupeny v počtu 65. V dorostu je číslo trošku slabší (7) zato kvalita je nejlepší.
Vítězové jednotlivých kategorií:
žáci:  Vavrysová Barbara
dorost: Hubáček Jonáš
ženy: Vavrysová Iva
muži: Cahel Marek
komplet výsledky zde: žáci, dorost, ženy, muži
 
Svižník 2010-2011
prestižní soutěž   vyhrála s velkou převahou a 25 vítěznými doběhy Vavrysová Bára před Cahlem Markem  a dvojicí Mudrák Štěpán a Plášek Pavel. Letos se může pochlubit 52 borců za aspoň jednoho svižníka tj. oproti loňsku více jak 100% nárůst (loni 25). Loňský vítěz měl pouze 14 vítězství, to by letos stačilo pouze na 3 místo.
Letos je změněn název u kategorie chcípáků (žádný vítězný doběh za celou sezonu) na kategorii šneků.
komplet výsledky : zde
a kdo nezná svižníka tak ten je tady a Svižnice tu
 
 
ještě info k vyhlášení:
zřejmě vítězové budou taky na triatlonu, takže se po vyhlášení triatlonu provede menší vyhlášení Krtkova dortu a Krtkova půlitru a Svižníka. Kdo nebude moct , tož další vyhlášeni bude doufám poslední nedělu v srpnu na oddílovém přeboru ve sprintu v Havřicích na fotbalovém hřišti.