ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Na svatého Daniela přišla bída ...elitáci pochcípali a ten kerý došél tož byl nepoužitelný
Zřejmě páteční oslava malého Františka zcela zneschopnila sobotní lauf.  Ó jaxem sa těšíl, že si proběhneme kotáry  severně od Havřic, ale skutečnost nakonec byla inačí.

Sraz sa posunúl o půlhodiny pozadu, bo sa nemohl obudit Mára. Ostatní  chrníja dofčilejška.

Ekipa ve složéní Mára, Radek, Sláfka,  Vítek a Jessina vyběhli od Tatranu skoro na poledně...ale nebýl to běh, kerý by si zaslúžíl vašu pozornosť.. byla to převeliká bída..teda aspoň od našeho elitáka ...

Sláfka sa od nás odpůtala u prvního křížku  a šla si objehnút  pútní místa nad Lhotkú. Kukla aj na rozhlednu a pořídila pár pěkný foteček tož nahlédnite tady.

Naša malučká skupinečka jednonohých to vzala hore nad Prakšickým mlýnem přes Vrchové , Lhotský kopec a dalej nad potokem pod Rovnú horů. U rybníčku pod Rovnú horú už měél eliták žízeň  a býl jakýsi celý pošúlaný...Držál se furt gdesi na chvostu a energiju nechál asi na Sokolovně.

Gdyž tito ogařiska packovali pod Rovnú horú, tož sa stalo cosi čudného- zřejmě sa vrátili jakýmsi časoprostorem o sto roků zpátky a 9,5 tisíca kilometrů západně.  Čučali jak péro z dyvanu na salón Mc Bartos. Byl sice prázdný, ale to bylo zřejmě zpúsobené rychlým úprkem místních krasavic, gdyž  sa k ním donésl   neodolatelný parfém našého najpomalejšího elitáka v pelotónu. Táhlo to z něho na sto honú. Tož zaséj nic, zaséjc  sme neviděli žádnú pěknú babu při tomto třetím laufu.

Ogařiska aj s fenú sa zas jaxi vrátili  pod Rovnú horu.

Tož fčíl sem si myslél, že to fúknem nekam na Mohylové hroby a daléj na západ k Mistřicám, ale mladý Marek už otáčál koně dóm. Že už nemože a to sme teprv vyběhli. Na Rovnéj hoře už ně vypíl fšecku vodu a protože na něho býl pohled jak na arabského mučedníka,  vydali sme sa přes Lhotský kopec a Vrchové dóm.

Na Tatranu už byla zabíjačka v najlepším, tož sme si dali obarovicu a kúsek pečeného masiska, desítečku  a hned bylo dobře.. mě určitě ... no ale fčíl  nevím estli aj temu Márovi  

a tu možete nahlédnút jak tam bylo pěkně...

 

.