ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Vzhled a obsah těchto stránek (vkládání článků), profil členů, fotky.

 

Jak jste asi postřehli, pokoušíme se vzhled stránek postupně doladit. Pokud však používáte jako prohlížeč Internet Explorer 6 (podle Honzy Poláška "noční můru webdesignerů"), některé věci vám nemusí fungovat nejlíp - do nedávna rozhozené horní záhlaví s mapama (teď už snad o.k.), v horním menu se vám po najetí myší asi nezobrazuje zelená záložka, lampiony mají šedivý okraj, některé fotky menšího formátu v pravém menu naběhnou s lampiony v pozadí... Pokud chcete vidět (nejen tyto) stránky v celé kráse, doporučujeme vám stáhnout si novější (lepší, bezpečnější atd.) Internet Explorer 7 nebo Mozillu Firefox.
 
Pokud jde o obsah - ten závisí i na vás. Návod na vkládání článků je ve fóru v Námětech a připomínkách (doznal trochu změn, jelikož byl nasazen nový editor, stále ale platí, že je to obtížné asi jako napsat email).
 
Ve svém profilu si můžete doplnit další kontaktní údaje (telefon, skype aj.). Můžete a nemusíte. Email se vyplňuje dvakrát - pro účely seznamu členů a pro profil - ten si prosím vyplnit račte. Uživatelské jméno a heslo byste si změnit mohli...Wink Pokud chcete nahrát svoji fotku, max. velikost je 200x200 pixelů a 100 kB.
 
Máte-li doma fotky a máte-li chuť je nenechat zapadat kybernetickým prachem u vás v počitadle, můžete se o ně podělit. Lze je buďto nasypat přímo do rajčete (návod a přístupové údaje zašlu na vyžádání) nebo mi je předat prostřednictvím webu (k tomuto je ideální např. divshare, resp. pokud nevládnete angličtinou, tak nějaká z českých úschoven), případně mi je lze předat ručně stručně na nějakém datonosiči (ale to až v létě..).
 
Máte-li jiné náměty, nápady, požadavky, sdělte je ve fóru (např. formou komentáře k tomuto článku), případně pište, volejte, skajpujte... Rademu a/nebo mě.