ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Informace pro drsné kluky a holky od Zbyni:
 
Termíny jednotlivých částí jsou:
 
  1. Přeběh Zlín-Vizovice (20km resp. 17km, autor Jiří Stacke) se od své velmi úspěšné premiéry 8.3.1981 dočkal první reprízy v roce 1995 a od té doby každých 5 let. Tradiční je i první březnový víkend, letos tedy 7.3.2015. Trať i mapy zůstávají, takže aby nebyli znevýhodněni noví zájemci, budou mapy k prohlédnutí na webu... Další informace zde.
  2. Brutus je (od svého druhého ročníku) dvoudenní závod dvojic, letos již 18. ročník. Od původního modelu klasických dlouhých tratí (dvou půlmaratonů) přešel na model rogainingu (scorelauf) s limitem 6 a 5 hodin, takže na dva půlmaratony času víc než dost. Letos se po delší době s podtitulem Brutální kopa opět vrací blíže ke Zlínu - na Bunč - a v duchu původních ročníků budou hrát i Flereti. Termín 14.-15.3.2015, bližší informace na webu. Vymýšlí Jiří Šumbera.
  3. ZLOM bude letos ZLínský Opravdový Maraton, plná maratónská vzdálenost (vzdušnou čarou) skýtá prostor pro opravdu nezapomenutelné zážitky. Kvůli již zmíněnému embargu se poběží v krásných písčitých prostorech u Vracova až 17.10.2015.
 
Rozpisy a další informace se včas objeví na stránkách TZL :-)
ZK